Sinds 2002 is De Weus Metaal totaal leverancier in de foodindustrie.

Van advies, ontwerp, realisatie tot onderhoud bouwen wij roestvaste en stalen installaties. Met ruim 20 jaar ervaring in de vleesindustrie start Arjen Weustenenk in 2002 zijn eigen bedrijf in Wierden.

Na jaren van projecten en service activiteiten is het bedrijf uit z’n jasje gegroeid en wordt er in 2011 verhuisd naar het huidige pand op het Bedrijvenpark Twente in Almelo. Hier groeit het bedrijf verder.

In 2018 treedt Ruud Veldhuis toe als mede-eigenaar. Met zijn werktuigbouwkundige achtergrond en kennis van productie processen is De Weus nog beter in staat klanten te bedienen. Door kennis te bundelen met ervaring kan deze ook in andere segmenten worden ingezet.

Daarnaast heeft Ruud jaren ervaring in de wereld van pompen. Dit gaat van industriële pompsystemen tot vis- en milieuvriendelijke gemalen.

Het laatste nieuws

Opzoek naar maatwerk?
Neem vrijblijvend contact op!

Wij adviseren, ontwerpen, fabriceren, monteren, en onderhouden complete roestvast en stalen constructies in o.a. de food- en de nonfood industrie. Ook kunnen wij door onze vakmensen diverse bewerkingen in onze goed uitgeruste werkplaats uitvoeren.
Neem contact op