Fabricage in eigen huis

Eenmaal een idee uitgewerkt dan wordt in eigen huis ook het product gefabriceerd, en hierna zorgen wij natuurlijk voor de montage.

Met een ruime voorraad basismateriaal en diverse machines zijn we in staat nagenoeg alle onderdelen zelf te produceren. Op de ruim ingerichte werkplekken voorzien van opspantafels en afzuiging worden de las-samenstellingen gehecht en afgelast. Naar wens worden de lassen gebeitst of onderdelen volledig gestraald. Het samenbouwen vindt over het algemeen plaats in de naastliggende hal. Hier worden machines getest en kunnen volledige productielijnen worden opgebouwd om met product te kunnen proefdraaien.

Sterk in

Gerealiseerde projecten

Opzoek naar maatwerk?
Neem vrijblijvend contact op!

Wij adviseren, ontwerpen, fabriceren, monteren, en onderhouden complete roestvast en stalen constructies in o.a. de food- en de nonfood industrie. Ook kunnen wij door onze vakmensen diverse bewerkingen in onze goed uitgeruste werkplaats uitvoeren.
Vitelco Westfort Zwanenberg Van de rmeulen Vion Schouten SF Stork Trinity Johma Palimeat Scale Service Grolsch Heksenkaas Hvo meat CTH Darling Diversey Ekro Brinkers Volker