Terug naar projecten

Robot cel flessen inpak

Volledig geautomatiseerd kratten ontdoen van losse delen en klaarzetten voor de robot

Om gebruikte kratten te vullen met nieuwe beugelflessen is er in samenspraak een modificatie ontwikkeld. Hierbij worden kratten met de bestaande robot van de pallet gehaald om individueel te worden gekanteld waardoor losse delen als glasrechten verwijderd worden. Het krat wordt vervolgens teruggekeerd en klaargezet om te vullen. Boven het krat wordt een inpakraam gepositioneerd om het krat in positie te houden en de flessen indien nodig wat bij te sturen. De robot pakt met speciale cups de nieuwe beugels en plaatst ze in het krat. Volle kratten worden aansluitend 2 aan 2 gepalletiseerd.

Gerealiseerde projecten

Op zoek naar maatwerk?
Neem vrijblijvend contact op!

Meer productie, minder kosten?

Zoekt u maatwerk, of bent u benieuwd hoe wij ook uw bedrijfsprocessen verder kunnen stroomlijnen? Wacht dan niet langer en informeer naar de mogelijkheden. Liever langskomen? U bent van harte welkom, dan zetten wij de koffie. Misschien zijn wij ook voor u de sleutel tot succes!

Vitelco Westfort Zwanenberg Van de rmeulen Vion Schouten SF Stork Trinity Johma Palimeat Scale Service Grolsch Heksenkaas Hvo meat CTH Darling Diversey Ekro Brinkers Volker